Connect with us

Για τη νίκη επί της Πεύκης και την γενικότερη εικόνα της ομάδας του μίλησε στην κάμερα της ΕΣΚΑ, ο κόουτς της πρωτοπόρου στην Α’ κατηγορία Ανδρών, Δάφνης Δαφνίου, Μάριος Δεσποτάκης: «Ηταν ένα μεγάλο παιχνίδι, όντως. Ξέραμε ότι η Πεύκη δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Με την αλλαγή προπονητή που έκαναν άλλωστε, βελτιώθηκαν πολύ, άλλαξαν φιλοσοφία και η πραγματική Πεύκη είναι αυτή. Για εμάς, ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, για να διατηρηθούμε στην κορυφή, ήταν αγώνας αντάξιος των δύο ομάδων».

Και τόνισε: «Οι δύο αυτές ομάδες έχουν παίκτες με προσωπικότητα. Και στα δύσκολα, ο παίκτης με προσωπικότητα, θα πάρει και μια παραπάνω πρωτοβουλία. Εγώ τουλάχιστον, το επιτρέπω αυτό στην ομάδα μου, πάντα μέσα από μια διαδικασία. Δεν νομίζω ότι είχαμε κακές επιλογές, εκτός ελαχίστων στιγμών, παρά το ότι δεν ήμασταν τόσο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια σε αρκετά σουτ».

Συμπληρώνοντας, εξήγησε: «Η Α’ κατηγορία είναι πολύ ποιοτική, όλες οι ομάδες είναι σε καλό επίπεδο. Εμείς έχουμε πάντα κόσμο στο γήπεδο, διαθέτουμε 400-500 παιδιά στις ακαδημίες, υπάρχει προοπτική και στόχος βραχυπρόσθεσμος, αλλά και μακρυπρόθεσμος στο σωματείο».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply