Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Κύπελλο Γυναικών: Κυπελλούχος η Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών καθώς επικράτησε 45-40 του Άρη Πετρούπολης στον τελικό που έγινε στο Δαϊς το απόγευμα της Κυριακής (2/3).

Στο κατάμεστο κλειστό, από 500 φίλους του μπάσκετ, του Δούκα η Αγία Παρασκευή σε ένα συγκλονιστικό τελικό κατέκτησε το τρόπαιο καθώς επικράτησε 45-40 του Άρη Πετρούπολης. Πρώτη σκόρερ και πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού η Σόνια-Μαρία Γιουκάκη. Το βραβείο της πρώτης σκόρερ στην Σόνια-Μαρία Γιουκάκη έδωσε η διεθνής, Κατερίνα Σωτηρίου, το βραβείο της MVP του τελικού απένειμε η πρόεδρος των Κριτών Αθήνας, κα. Τάνια Μερίκα. Στις παίκτριες του φιναλίστ Άρη Πετρούπολης τα μετάλλια έδωσε ο Κώστας Μίσσας. Τα μετάλλια στις νικήτριες έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος και το τρόπαιο στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης.

Το ματς έγινε σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα μιας και οι φίλοι των δύο ομάδων υποστήριξαν με πολύ όμορφο τρόπο τις ομάδες τους. Οι τσιρλίντερ έδωσαν έναν άλλον τόνο και έκλεψαν την παράσταση σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ    40
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        45
Δεκάλεπτα:
12-14, 20-26, 26-36, 40-45
Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Ζακεστίδης, Φραγκούλη
Άρης Πετρούπολης (Μίχα): Καβαλάρη 8, Λιάγκα 14 (3), Μιχοπούλου, Τζώλου, Ροϊδου 2, Χαραλάμπους, Γιακουμάτου 4, Τσουμάνη 12.
Αγία Παρασκευή (Αναγνωστόπουλο): Ρεντζεπέρη 3, Γκάνια, Χαρίτου 5 (1), Τσιαδή 2, Κούκη, Τσιαμπαλή, Παπαντώνη, Μαστρογιαννίδου 8, Παστρωμά 2, Γιουκάκη, 25 (3).

 

 

 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply