Connect with us

Δημήτρης Αναγνώστου (Κόουτς Καλυβίων): «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, ένας πραγματικός τελικός! Δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με πολύ καλό ρόστερ και καταξιωμένες παίκτριες στο χώρο. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε οι νικητές και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, κοιτώντας το πρωτάθλημα».

Μαίρη Ρεντζεπέρη (Αρχηγός Καλυβίων): «Μπήκαμε δυνατά και το ματς άρχισε πολύ καλά για εμάς, γνωρίζοντας πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρώτη ομάδα της Α’ ΕΣΚΑ. Ο Ζωγράφος αποτελείται από πολύ καλές παίκτριες, οπότε έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο και το καταφέραμε στο τέλος! Επετεύχθη ο ένας μεγάλος στόχος για μας και πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια, όπου τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Επίκειται το εκτός έδρας για εμάς ντέρμπι μέσα στου Ζωγράφου, που έχει το αβαντάζ και θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε».

Αγγελική Βιντσιλαίου (Παίκτρια Καλυβίων): «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου παίξαμε με μια αήττητη ομάδα η οποία έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, με πολύ αξιόλογες και έμπειρες παίκτριες τις οποίες σεβόμαστε απόλυτα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες στο ματς καταφέρνοντας να πάρουμε διψήφια διαφορά. Μετά κάποιες κακές επιλογές, αλλά και η κούραση έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και έγινε ντέρμπι. Πιστεύω πως δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο, που ήταν ο πρώτος από τους δύο στόχους. Προχωράμε πλέον, έχουμε το Πρωτάθλημα μπροστά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες μου τις συμπαίκτριες! Είναι ο πρώτος δικός μου τίτλος σε επίπεδο Γυναικών. Το αφιερώνω σε όλα τα κορίτσια και ιδιαίτερα στην αρχηγό μας, τη Μαίρη Ρεντζεπέρη, που στηρίζει την ομάδα περισσότερο απ’ όλες και είναι για μας πάντα εκεί εντός και εκτός παρκέ. Μια πραγματική αρχηγός».

Μάνος Μανουσάκης (Κόουτς ΕΦΑΟ Ζωγράφου): «Τα Καλύβια κέρδισαν δίκαια σήμερα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ κακοί σε ένα νευρικό παιχνίδι. Καταφέραμε να παλέψουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά στις λεπτομέρειες στο τέλος δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πάμε τώρα πια για το πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος στόχος μας. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τα Καλύβια στην έδρα μας, όπου θέλουμε να κάνουμε το 2-0 στις νίκες για να έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για τα πλέι-οφ, ώστε να κερδίσουμε το τρόπαιο και την άνοδο, που είναι και ο μεγάλος στόχος της διοίκησης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στην ΕΣΚΑ, για την πολύ όμορφη αυτή γιορτή».

Δέσποινα Νομικού (Αρχηγός ΕΦΑΟ Ζωγράφου): «Η ομάδα των Καλυβίων στάθηκε πολύ καλύτερα από εμάς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς το παλέψαμε μέχρι το τέλος για την ανατροπή. Πιστεύω πως ο καλύτερος κέρδισε. Κοιτάζουμε πλέον το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο είναι παρελθόν. Πλέον πάμε να κερδίσουμε όλους τους εναπομείναντες αγώνες μέχρι το τέλος. Απομένει και το μεγάλο ντέρμπι με τα Καλύβια, όπου θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς και κυρίως να κάνουμε το 2-0 στις νίκες στην κανονική διάρκεια και να πάμε με αυτό το μεγάλο αβαντάζ στα πλέι-οφ. Ενωμένες θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε».

Πηγή: woman2woman

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply