Connect with us

Ο Γιώργος Σουρμελής, υπεύθυνος Ανάπτυξης Υποδομών του συλλόγου των Αγίων Αναργύρων και χεντ κόουτς του ανδρικού τμήματος του σωματείου, μίλησε για την επιτυχία της ανόδου της παιδικής κι εφηβικής ομάδας στην Α’ Κατηγόρια της ΕΣΚΑ, αλλά και για πολλά ακόμη…

 

«Η φετινή επιτυχία με την άνοδο ταυτόχρονα της παιδικής κι εφηβικής ομάδας στην Α’ Κατηγόρια μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. Οσο μπορώ να θυμάμαι, κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και μόνο σύλλογοι όπως ΠΑΟ, Δούκας, Περιστέρι, ΑΕΝΚ θα έχουν ταυτόχρονα παιδική κι εφηβική ομάδα τη νέα χρονιά στην Α’ κατηγορία, οπότε για έναν συνοικιακό σύλλογο, όπως οι Αγιοι Ανάργυροι, είναι ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Τα 3 χρόνια που βρίσκομαι στον σύλλογο ως υπεύθυνος υποδομών αρχικά και στην συνέχεια ως προπονητής της ανδρικής θέσαμε ως ξεκάθαρο στόχο την ανάπτυξη/οργάνωση των υποδομών μας και την δημιουργία ενός κορμού στην ανδρική από παιδιά του συλλόγου που δεν υπήρχε πριν.

Η αρχή έγινε γρήγορα και ίσως απρόσμενα με την άνοδο της ανδρικής μας πέρυσι στην Α’ ΕΣΚΑ με βάση νεαρούς
αθλητές του συλλόγου και συνεχίζεται με την φετινή άνοδο της παιδικής, εφηβικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην φετινή ανδρική, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, αγωνίζονται 5 αθλητές από την εφηβική ομάδα. Σίγουρα στο σύλλογο υπάρχει πολύ ταλέντο και οι προπονητές μας Αρης Μακρυδάκης (Εφηβικό) και Νίκος Μηλιωρίτσας (Παιδικό) προετοίμασαν και καθοδήγησαν τα τις ομάδες τους όπως έπρεπε, για
να φτάσουν σχεδόν αήττητοι στην άνοδο. Μαζί με όλους τους προπονητές, αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας συνεχώς από την διοίκηση, δουλεύουμε καθημερινά σαν ομάδα, όσο πιο ποιοτικά γίνεται, στο αγωνιστικό κι οργανωτικό κομμάτι, αν και οι συνθήκες δεν είναι πάντοτε οι καλύτερες.
Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε χωρίς κλειστό, από Νοέμβρη και μετά τα τμήματά μας προπονούνται στο νέο κλειστό, αλλά αγωνίζονται στο Καματερό, οπότε είμαστε κατά κάποιο τρόπο μόνιμα φιλοξενούμενοι. Το τίμημα στο παραπάνω το πληρώνει κατά βάση η ανδρική μας ομάδα. Τη νέα χρονιά οι απαιτήσεις αυξάνονται. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμη καλύτερους τους αθλητές μας, να είναι τα τμήματα όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται και να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά, κάτι το οποίο γίνεται και τώρα, καθώς αυξάνεται συνεχώς αριθμός των παιδιών στις ακαδημίες».

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply