Connect with us

Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Πλέι οφ Γ΄ Φάση
2η αγωνιστική

Καλύβια-ΕΦΑΟΖ 49-46. Με συνολικό 3-1 (δύο νίκες στην σειρά των τελικών του πρωταθλήματος στα πλέι οφ) τα Καλύβια, πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών και μαζί την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ, νωρίτερα μέσα στην σεζόν, είχαν κερδίσει το Κύπελλο, ολοκληρώνοντας την σεζόν με το νταμπλ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο ισχυρούς αντιπάλους για την όλη φετινή προσπάθεια, με το τελευταίο ντέρμπι να κρίνεται οριακά στην λεπτομέρεια, στο λάθος, σε μία μάχη ισορροπιών. Να σημειωθεί πως κατατέθηκε ένσταση από μεριάς ΕΦΑΟΖ για μη καταλογισμό τριπόντου της Σολωμού με το σκορ ισόπαλο, σχεδόν μισό λεπτό πριν την λήξη του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=nXMk5r5HbUo

Καλύβια 49
ΕΦΑΟΖ 46

Διαιτητές: Μπούκας, Στρέμπας

Δεκάλεπτα: 12-15, 23-27, 34-33, 49-46.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Αναγνώστου, Κωτσάκη): Παζαρίδη 9 (3), Σμυρναίου 9, Τόση, Ρεντζεπέρη 4, Πλούμπη 4, Μαστρογιαννίδου 5, Βιντσιλαίου Σ. 2, Ανωγειαννάκη 11 (1), Αρβανίτη 5, Βιντσιλαίου Α., Καμπέρη, Πολίτη.

ΕΦΑΟΖ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Bυζεντίνη, Σολωμού 8, Ψαρρού, Ισκιόγλου 16 (1), Κεσσέ 12 (1), Πατέρα 8, Καραμπεσίνη, Σελούλη, Καντέλη, Χόνι, Βόκσι, Σιδέρη 2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply