Connect with us

Γ. Βασιλακόπουλος: «Είναι χαρά μας να γεμίζουν τα γήπεδα στα τουρνουά 3Χ3»

Τα τουρνουά 3Χ3, που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι και διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, φέρνουν χιλιάδες παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ.

Τα παιδιά αυτά, αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γεώργιος Βασιλακόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για τα τουρνουά αυτά, που έχουν γίνει θεσμός.

«Για μία ακόμη χρονιά η ΕΟΚ ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΠΣΑΚ, τις κατά τόπους ενώσεις καλαθοσφαίρισης και τις τοπικές αρχές με στόχο τη διάδοση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε, σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας. Το  «3on3 Streetball» με σύνθημα  «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι χαρά μας να βλέπουμε κάθε χρόνο τα γήπεδα, όπου φιλοξενείται, να πλημμυρίζουν από μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, αλλά και από καταξιωμένους αθλητές. Εφέτος η διαδρομή των τουρνουά αρχίζει από τις Αχαρνές, την Ελευσίνα και το Γαλάτσι καταλήγοντας στις αρχές Ιουλίου στα Χανιά, λίγες ημέρες προτού η όμορφη πόλη της Κρήτης φιλοξενήσει αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει και εφέτος τα τουρνουά επιβεβαιώνοντας την αγάπη του για το μπάσκετ», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γεώργιος Βασιλακόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε, πως εφέτος τα τουρνουά, θα πραγματοποιηθούν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply