Connect with us

Το Παγκράτι κέρδισε τον τρόπαιο με τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Προμίνι Αγοριών, νικώντας στον τελικό την Τριπλή Κορώνα, που κατετάγη στην 2η θέση, με τα Γλυκά Νερά στην 3η θέση και τον Πανερυθραϊκό στην 4η θέση. Ωστόσο, φυσικά, τα συγχαρητήρια αξίζουν και οι τέσσερις ομάδες, που συμμετείχαν στο φάιναλ φορ τη διοργάνωσης. H επιτυχία και η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ιστορικό σωματείο των «ροσονέρι», που παραδοσιακά διακρίνεται στην παραγωγική διαδικασία και στις μικρές ηλικίες, όσο βέβαια και για την Τριπλή Κορώνα, τα Γλυκά Νερά, τον Πανερυθραϊκό, που δικαιούνται το χειροκρότημα όλων, για την συνολική προσπάθεια.

Μεγάλος τελικός

Τριπλή Κορώνα 34
Παγκράτι 41

Διαιτητές: Σέλληνας, Ιασωνίδης

Οκτάλεπτα: 8-2, 17-12, 23-22, 29-27, 34-41.

TΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ (Δημητρίου, Θανασούλη): Ιατρού, Κρόκος, Λαούπης, Μάντζιος, Ντίπτσης, Ορφανός, Παπαδήμας, Παπαδημητρίου, Κατσούλας, Στεφανίδης, Αντωνόπουλος, Βέλλιος, Βουρνάς, Κούντης, Μαυρίδης, Μπουρνελάκης, Παπασταύρου, Σπανός.

ΑΟΠ (Λατρόβαλης, Αντωνόπουλος): Τσανάι, Γαλατσίδας, Σπατούλας, Παλουσάι, Μπόζιαρης, Σαλαούνης, Αρχιμανδρίτης, Τσατσαράκης, Μολάι, Ποντικόπουλος, Μπραουδάκης, Δήμας, Δεμέστιχας.

 

Μικρός τελικός

Πανερυθραϊκός 74
Γλυκά Νερά 80

Διαιτητές: Βελέντζας, Κούλης

Οκτάλεπτα: 17-13, 28-28, 42-43, 54-56, 74-80.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιαουρτόγλου): Μπίζιος, Λαιμός, Αλεξανδρόπουλος, Παπαθανασίου, Αλγιαννάκης, Κοκκαλάκης, Χατζηθεοδώρου, Κυριαζής, Λίβανος, Κοντόπουλος, Αϊβαλιώτης, Κουμουτσάκος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σπηλιωτόπουλος, Κατσαμπέκης): Νικολάου, Ιωαννίδης, Λάμπρος, Σαραντάκης, Μπελαδάκης Α., Πανταζόπουλος, Τσιγκρέλης, Γκατζόγλου, Λάμπα, Μπελαδάκης Α., Τάσκος, Ζορμπάς.

Φωτογραφικό υλικό

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply