Connect with us

 

Ένα απο τα πιο επιτυχημένα τουρνουά 3Χ3 που εχουν γίνει μέχρι τώρα, ήταν αυτό του Γαλατσίου, το προηγούμενο καλοκαίρι. Έτσι, η απόφαση του Δήμου, ήταν εύκολη και τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα λάμψουν μια ακόμη χρονιά, στην πόλη, η οποία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου στην πρωτεύουσα.

 

«Με μεγάλη χαρά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φιλοξενούμε στο Γαλάτσι τη διοργάνωση του τουρνουά 3on3 Streetball «Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ, τον Π.Σ.Α.Κ. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούμε να προσφέρουμε  την ευκαιρία δωρεάν συμμετοχής, σε αυτούς τους αγώνες, τόσο στους πολίτες του Γαλατσίου όσο και όλης της Αττικής. Εξίσου σημαντικός είναι ο κοινωνικός χαρακτήρας του τουρνουά, με τη συμμετοχή φορέων όπως ο ΟΚΑΝΑ, η ΠΙΣΤΗ και το ΑΙΤΗΜΑ, όπως και η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι και θα συνεχιστεί και φέτος, με τη συγκέντρωση τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του δήμου μας.

Είμαι πεπεισμένος ότι στις 24 και 25 Ιουνίου το Άλσος Βεΐκου θα φιλοξενήσει χιλιάδες φίλους του μπάσκετ, όλων των ηλικιών, έτοιμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, απολαμβάνοντας μια άψογη διοργάνωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, εκτός από το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου), τουρνουά 3Χ3, θα διεξαχθούν ακόμη, στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). 

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply