Connect with us

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα επισκεφθούν τα Χανιά, προκειμένου να παίξουν με τους φίλους της “πορτοκαλί θεάς”, στο τουρνουά 3Χ3, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

“Ο Δήμος μας και φέτος υποδέχεται το τουρνουά μπάσκετ 3×3, που διοργανώνουν τον Ιούλιο στην πόλη μας ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ και η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το οποίο στηρίζουμε, καθώς δίνει στους δημότες όλων των ηλικιών αλλά και στους επισκέπτες της πόλης μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μεγάλα αστέρια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Δείχνοντας και φέτος την αγάπη μας για το μπάσκετ, θα συναντηθούμε στους δρόμους της πόλης μας, στοχεύοντας να φέρουμε τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό”, δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, εκτός από τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου), τουρνουά 3Χ3, θα διεξαχθούν ακόμη, στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου) και το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply