Connect with us

Έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ, έχει κατακτήσει τόσους τίτλους, όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα και θεωρείται το καμάρι των Χανίων.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τουρνουά 3Χ3, που θα διεξαχθεί στην… πατρίδα του, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

“Είναι πολύ σημαντικό, που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν τουρνουά 3Χ3. Θεωρώ, ότι όλοι οι φορείς της πόλης, οφείλουν να το κάνουν θεσμό. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του το προηγούμενο καλοκαίρι για το μπάσκετ και ελπίζω να έχει ανάλογη επιτυχία και εφέτος. Εγώ θυμάμαι, ότι όταν ξεκινούσα μικρός να παίζω στα Χανιά, δεν είχα την ευκαιρία να πάρω μέρος σε τουρνουά 3Χ3 και να γνωρίσω επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Πλέον, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά, όχι μόνο να πάρουν μέρος στο τουρνουά αλλά και να γνωρίσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και να παίξουν μαζί τους”, δήλωσε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουά 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply