Connect with us

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Summer League ΕΣΚΑ 2017, για τους αθλητές γεννημένους το 2004 και 2005 στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2017-18.
Το Summer League ΕΣΚΑ υποστηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη διαδικασία προεπιλογής αθλητών, των μικτών ομάδων κλιμακίων της Ενωσης, με απώτερο στόχο την σταδιακή προσαρμογή και ένταξή τους, στα αντιπροσωπευτικά μας εθνικά συγκροτήματα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν έλαβαν αρχικά οδηγίες από τον Υπεύθυνο Αναπτυξιακού κ. Καλαϊτζή και στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε παιχνίδια αναδεικνύοντας το ταλέντο τους.
Κατά τη διάρκεια του 2ου μέρους του Summer League 2017 (9-10-11 Ιουνίου) πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας του κλιμακίου επίλεκτων αθλητών ΕΣΚΑ (γεν. 2003) με το παμπαιδικό τμήμα του ΓΣ Περιστερίου.
Το Summer League πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση όλου του προπονητικού επιτελείου της ΕΣΚΑ: Γιώργου Καλαϊτζή, Θανάση Θωμόπουλου, Παντελιάδη Σπύρου, Τελάκη Κώστα, Μανιάτη Aρη και Δελή Γιώργου, παρουσία του Υπεύθυνου της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγοριών, κ. Κάρδαρη και του μέλους του ΔΣ, κ. Κώτση.
Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν συμβουλές και ενημερώθηκαν για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα. Τον Σεπτέμβριο 2017 θα ανακοινωθούν τα κλιμάκια των αθλητών γεν. 2004 και 2005 και ο νέος προγραμματισμός για τη σεζόν 2017-18.  Για τα κορίτσια θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις για προεπιλογές στις αρχές Σεπτεμβρίου.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑ

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply