Connect with us

Μια έκπληξη περίμενε τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο όπου εξελίσσονταν η εορταστική εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Α.Σ. Ολυμπιάδα Παπάγου και μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα από την εκτενή αναφορά πλούσιου αθλητικού και μπασκετικού βίου ενός προσώπου, της πολύτιμης, ανιδιοτελούς και πολυετούς προσφοράς του, στο άθλημα και στο αθηναϊκό μπάσκετ, αναγγέλθηκε το όνομα, Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ έκπληκτος, σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης και υπό τον ήχο θερμότατων χειροκροτημάτων κλήθηκε στο βήμα να βραβευθεί Τιμής Ένεκεν, από τον Πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου Ολυμπιάδα Παπάγου κ. Αχιλλέα Μελισσάρη, απονέμοντάς του αναμνηστικό χειροποίητο καλλιτέχνημα. Ο κ. Αλεξόπουλος απέδωσε θερμότατες ευχαριστίες και ευχές για τη νέα χρονιά 2018.

Χαιρέτισε με τη σειρά του την εκδήλωση τονίζοντας ότι το μεγάλο πλήθος των αθλητών στις ακαδημίες της Ολυμπιάδας, το γεμάτο παιδιά αμφιθέατρο μαζί με όσα άλλα αναφέρθηκαν στην εκδήλωση είναι η καλύτερη απόδειξη για το έργο που επιτελείται και αυτό που χαρακτηρίζει την Ολυμπιάδα Παπάγου σαν έναν σπουδαίο σύλλογο.