Connect with us

Οι δηλώσεις των προπονητών των Νεανίδων του πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκού, Γιώργου Καντζιλιέρη και Ηλία Αρχιμανδρίτη μετά την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης της κορυφής, όπως και τι τόνισε η Σύνθια Ετζέτζα.

Γ. Κ.: «Ηταν μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών φέτος, καθώς είχαν δύο παιχνίδια πολλές φορές την εβδομάδα και σε λιγότερο από 36 ώρες. Πιστεύω πήραν αυτό που τους άξιζε. Τα δύο τελευταία χρόνια είχαμε χάσει το πρωτάθλημα σε λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε, δουλεύουμε και ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Στην αρχή της χρονιάς επειδή έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, δεν το πίστεψαν πολλοί ότι μπορούμε να φτάσουμε έως εδώ, εμείς όμως επειδή ξέρουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, το πιστεύαμε πάρα πολύ και τελικά τα καταφέραμε».

Η. Α.: «Είναι το πρώτο πρωτάθλημα Νεανίδων στην ιστορία του Παναθηναϊκού και θέλουμε να το αφιερώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που περνάει φέτος μία δύσκολη χρονιά και να παίρνει το μήνυμα ότι υπάρχει μέλλον στον σύλλογο και να μην απογοητεύεται. Καθώς επίσης και ότι θέλουμε να μας στηρίζει συνεχώς, γιατί τα κορίτσια αυτά πραγματικά το αξίζουν για όλη την προσπάθεια που κάνουν.  Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, ήταν αρκετά καλό το επίπεδο. Ελπίζω και στα επόμενα τουρνουά το επίπεδο να παραμείνει υψηλό».

 

Σ. Ε. (πρώτη σκόρερ, MVP, μέλος καλύτερης πεντάδας): «Μετά από αυτό το τουρνουά, αισθάνομαι ότι έχω βελτιωθεί. Και με το γυναικείο που δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά μέσα από τα παιχνίδια συνολικά βελτιώθηκα όσο μπορώ, μαζί και η ομάδα μου. Ηρθαμε με το σκεπτικό να πάρουμε το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο και μάλιστα χωρίς ήττα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, ήμασταν πολύ δεμένες φέτος, κάναμε ό,τι μπορούσαμε και το αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα».

https://www.facebook.com/eska.gr/