Connect with us

Πεπεισμένος πως θα γίνει ρεκόρ συμμετοχών στα εφετινα 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, παρουσιάζεται ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

“Τα καλοκαίρια μας πλέον εχουν συνδεθεί με τα τουρνουά 3ΟΝ3. Εφέτος ξεκινάμε πολυ νωρίς απο τη Θεσσαλονίκη και είμαστε πολυ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρόνια θα διεξαχθούν σε πολλές πόλεις. Ο θεσμός αυτός γίνεται πλέον 10 ετών και ο κόσμος τον αγαπάει κάθε χρόνο και πιο πολυ. Άνθρωποι όλων των ηλικιών θα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ και να παίξουν μαζί τους. Είναι πολυ σημαντικά τα μηνύματα που στέλνουν αυτά τα τουρνουά, αφού όλοι μαζί θελουμε να ρίξουμε τάπα στη βία και το ρατσισμό. Αυτό το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα έχουμε και ρεκόρ συμμετοχών, γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει, να διασκεδάσουμε πρώτα απ’ ολα και να το καταρρίψουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

 

Τα εφετινά τουρνουά, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

 

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

 

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

 

11-12 Μαΐου – Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου – Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου – Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου – Χάνια

 

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

 

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

 

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.