Connect with us

Η ΕΣΚΑ στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2019-20 σας ενημερώνει ότι για την ολοκλήρωση της 1ης Φάσης (προεπιλογής) Κλιμακίων Αθλητών γεν. 2007 (αγόρια) σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, θα πραγματοποιήσει μια ακόμη προπόνηση για Αθλητές (αγόρια) γεν. 2007. Έτσι λοιπόν αθλητές που κλήθηκαν και δεν μπόρεσαν να προσέλθουν το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου καλούνται να βρίσκονται:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019  &  Ώρα Προσέλευσης 8:15 πμ

(8:30-10:00) Κλειστό Γήπεδο Μετς (οδός Μάρκου Μουσούρου 70, Αθήνα)

Αναλυτικότερα οι αθλητές που καλούνται συμπεριλαμβάνονται παρακάτω σε γκρουπ με Ονοματεπώνυμο-Σωματείο:

 

Έπειτα από την ολοκλήρωση της 1ης Φάσης Προεπιλογής, τις επόμενες ημέρες (1ο δεκαήμερο Νοεμβρίου) θα ανακοινωθούν οι καταστάσεις Επίλεκτων αθλητών γεν. 2006 και γεν. 2007 (αγόρια) και καταστάσεις αθλητριών (κορίτσια) που συμμετείχαν στο All Star Game MVP Promini Κοριτσιών 2019 που θα κληθούν να συμμετάσχουν στα Κλιμάκια Επίλεκτων Αθλητών και Αθλητριών της 2η Φάσης Προεπιλογής.

Οδηγίες προς τους αθλητές:

-Οι αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο ενδεδυμένοι με την προπονητική ή αγωνιστική εμφάνιση του σωματείου τους και να έχουν μαζί τους νερό.

-Επίσης θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στην ώρα προσέλευσης που αναγράφεται στο πρόγραμμα ανάλογα με το γκρουπ που συμμετέχουν.

-Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επιπλέον και φωτοτυπία της κάρτας υγείας τους.

Όλες οι προπονήσεις ή εσωτερικά φιλικά των κλιμακίων θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία γονέων και συνοδών.

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για την  Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΚΑ

Κωνσταντίνος Κώτσης – Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Αγοριών

(Τηλ. & sms:  6931 836383)