Connect with us

Η Ε.Σ.Κ.Α. στo πλαίσιo του Αναπτυξιακού Προγράμματος έχει καθιερώσει από την αγωνιστική περίοδο 2017-18, την διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΑΘΛΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ στις μικρές ηλικίες ΜΙΝΙ. Πρόκειται για εκδηλώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπου αθλητές 12 ετών και νεότεροι/ες, θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια εξαιρετική γιορτή για την καλαθοσφαίριση στην Αττική.

Στη διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΜΙΝΙ συμμετέχουν αθλητές που επιλέχθηκαν με την διαδικασία της ψηφοφορίας MVP παικτών από τους προπονητές των ομάδων, των συγκεκριμένων ηλικιών στους αγώνες και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος τους. Συνολικά θα λάβουν μέρος 188 αθλητές όπου θα συγκροτήσουν 12 ομάδες.

Το 4ο ALL STAR GAME MVP ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΕΣΚΑ 2020 θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες,

Σάββατο και Κυριακή 7-8 Μαρτίου 2020 στο Κλειστό Γήπεδο Μπουρναζίου – Περιστέρι

(οδός Βορείου Ηπείρου 28 & Γονατά Στυλιανού)

Σημαντικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες:

  • Θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα προσέλευσης που αναγράφεται στο παρακάτω πρόγραμμα σύμφωνα με την ALL STAR ΤΕΑΜ που συμμετέχουν.
  • Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά, φωτοτυπία της Κάρτας Υγείας Αθλητή (εμπρός όψη) και να την παραδώσουν στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.
  • Θα πρέπει, για τις ανάγκες της διεξαγωγής των αγώνων, να είναι ενδεδυμένοι με την αγωνιστική ή την προπονητική εμφάνιση του σωματείου τους.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρουσία όλων των αθλητών είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση αδυναμίας τους, λόγω τραυματισμού ή ασθένειας ή άλλου ιδιαίτερα σημαντικού λόγου, θα πρέπει να το δηλώσουν τρείς (3) ημέρες πριν τον αγώνα τους.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2131151 (κ.Αντωνία Γκουλή) & Κωνσταντίνος Κώτσης – Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Αγοριών (Τηλ. & sms:  6931 836 383, ώρες επικοινωνίας 09.00-13.00 και 18.00-20.00)

Αναλυτικότερα το αγωνιστικό πρόγραμμα του 4ου ALL STAR GAME MVP 2020 έχει ως εξής: