Connect with us

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού), και δεδομένου ότι η Τελική Φάση (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) των Πρωταθλημάτων Παίδων & Κορασίδων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Ιούνιο, η ΕΣΚΑ αποφάσισε και την αναβολή των συγκεκριμένων Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ (Α’-Β’-Γ’ Παίδων, Α’-Β’ Κορασίδων), από σήμερα Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων, των νεαρών αθλητών-αθλητριών.

Μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή των εν λόγω Πρωταθλημάτων.

*Για την διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Εφήβων & Νεανίδων, καθώς η προγραμματισμένη Τελική Φάση (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) θα διεξαχθεί την περίοδο του Πάσχα, ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωση (διεξαγωγή χωρίς παρουσία κοινού), μέχρι νεότερης ενημέρωσης και απόφασης από τα αρμόδια Υπουργεία ή την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

*Διευκρίνιση για αριθμό ατόμων σε αγώνες:
Κατόπιν νέας οδηγίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων που θα παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα (όπου αναφέρεται ο αριθμός έως και 60 ατόμων), διευκρινίζουμε ότι, για τους αγώνες της Ένωσης μας, ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωση μας που είχε δημοσιευτεί στις 09/03/2020.