Connect with us

Προκειμένου να ενημερωθεί το αρχείο της Ένωσης με τα υπολειπόμενα φύλλα αγώνος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (και κυρίως των Πρωταθλημάτων Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων & Νεανίδων, που είναι απαραίτητα για την μοριοδότηση των αθλητών-τριών) παρακαλείστε  ο,τι φύλλα έχετε στην κατοχή σας να τα παραδώσετε στα γραφεία της ΕΣΚΑ (Πρωτοπαπαδάκη & Ύδρας 4).

Οποιαδήποτε ώρα και ημέρα ευκαιρείτε, παρακαλούμε να τα αφήσετε στο γραμματοκιβώτιο έξω από την είσοδο των γραφείων (στον 1ο όροφο).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε και χρειάζεστε οτιδήποτε απαιτεί αυτοπρόσωπη παρουσία εντός των γραφείων της Ένωσης, η εξυπηρέτηση και η προσέλευση στα γραφεία θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής οδηγίας για ραντεβού. Κατά την διάρκεια της προσέλευσης στα γραφεία μας, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για κάθε άτομο που θα εισέρχεται στον χώρο.

Προς αποφυγή συνωστισμού, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας κατά την έλευση στα γραφεία. Όταν θα εξυπηρετείται  ένα άτομο, δεν θα εισέρχονται άλλοι στον χώρο, μέχρις ότου αποχωρήσει ο προηγούμενος στη σειρά.

Για την ΕΣΚΑ,
Ο Γεν. Γραμματέας & Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων,
Γιώργος Κομπορόζος