Connect with us

Η ανακοίνωση του σωματείου:

“Με αφορμή τη Παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό ο Σύλλογός μας δηλώνει παρών αναλαμβάνοντας δράσεις κοινωνικού περιεχομένου που στοχεύουν στη διάδοση του Αθλητισμού.

Στα μέσα Οκτωβρίου 2020 ανακοινώσαμε τη σύσταση τμήματος μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού. Το νέο τμήμα το ονομάσαμε CHAMPS, γιατί πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές της ζωής.

Το “moto” της νέας ομάδας μας «Αθλητισμός για Όλους / Basketball 4 All».

Η κοινωνική δράση του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου. Αντίθετα, ο Σύλλογός μας επιδιώκει ενεργά την απεμπόληση του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνουν τα άτομα που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, με την επιδίωξη να καταστήσουμε το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε προσβάσιμο σε όλους.

Η δημιουργία του τμήματος Champs, πέραν της δυνατότητας που προσφέρει σε παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, αποσκοπεί στην κοινωνικοποίηση τους, εντός της κοινότητάς μας, μέσα από την ουσιαστική ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και καταξιωμένων επαγγελματιών της Ειδικής Αγωγής.

Πληροφορίες & Εγγραφές

email: holargosbc@gmail.com
Τηλ. επικ.  210 6540088

 Ο Αθλητισμός Είναι Δικαίωμα Όλων

Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού

Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σωματείου:

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου