Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια πάσα αγάπης

Παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που προσέλκυσε αρκετό κόσμο, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (3/1) στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου, μεταξύ των παίδων ΚΑΠ και ΕΣΚΑ. Μια πάσα αγάπης για τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη για βοήθεια από όλους εμάς.

Παρευρέθησαν η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής. Η φιλοξενία ήταν άψογη. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης από το Σωματείο παρείχαν γλυκά και χυμούς, έδωσαν στα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια και αναμνηστικά ημερολόγια για την εκδήλωση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και οι ευχαριστίες της ΕΣΚΑ προς το πρόσωπο τους είναι δεδομένες.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν βραβεύσεις από το Δήμαρχο στον παράγοντα της Αγίας Παρασκευής κ. Κονταξή και αναμνηστική πλακέτα δόθηκε σε εκπρόσωπο του προηγούμενο γιατρού της ομάδας, κ. Μελάγιες.

paides

Από την πλευρά της ΕΣΚΑ παρευρέθηκαν όλο το προπονητικό team του αναπτυξιακού της ΕΣΚΑ, με επικεφαλής τον κ. Καβάσιλα. Παρών επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού της ΕΣΚΑ κ. Κάρδαρης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Κληρώθηκαν δώρα από τους χορηγούς του σωματείου στους αριθμούς των προσκλήσεων που διατέθηκαν για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίδες της ΕΣΚΑ επικράτησαν με σκορ 64-58, σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου όλοι ήταν νικητές!

ΚΑΠ – ΜΙΚΤΗ ΕΣΚΑ: 58-64

Διαιτητές: Αργυρούδης, Βουτσαδάκης
Γραμματεία: Βλαστάρη Δ., Κόγιας Α, Καρατσένης Α,

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ (Διδάχος): Μάκρας 13, Κωστόπουλος, Παπαθανασίου, Ψαρράς 7(1) Θεοδωρόπουλος 2, Μπελεξής 12, Καρακατσάνης 18, Δελλής, Υφαντής 6 Πεκόπουλος, Καγιαντζάς, Γλυκόπουλος.

ΕΣΚΑ (Καβάσιλας, Αναστασόπουλος): Κώνστας, Καραγιάννης, Καράμπελας 1, Πολιτόπουλος 9, Τριμερίτης 4. Ζέρβας 4, Οικονόμου, Παππάς 8, Ρογκαβόπουλος 4, Κιουρι 4, Δαουτάκος 2, Σακκελαρίου 15(2) Ραφτόπουλος 11. Μπότσι 2.

eskara

mesa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply