ΕΣΚΑ

Κατερίνα (Καίτη) Θειακού – Σπίνου

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και διαμένει στο Γαλάτσι. Σπούδασε Λογιστικά – Φοροτεχνικά με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα.

Ως έντονα κοινωνικοποιημένο άτομο, με πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό ενασχολήθηκε ενεργά σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έχοντας διατελέσει και για αρκετά χρόνια αυτοδιοικητικό στέλεχος από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Γαλατσίου.

Με τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση ξεκίνησε να συμμετέχει διοικητικά το 1999 με το σωματείο Αθλητική Ένωση Γαλατσίου όπου της ανατέθηκε η εποπτεία των Ακαδημιών Μπάσκετ κοριτσιών και κορασίδων.

Από το 2001 έως το 2005 συνεχίζει να συμβάλλει στο έργο του σωματείου από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου. Από το 2001 εκλέγεται και συμμετέχει ανελλιπώς ως μέλος διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) κατέχοντας τη θέση της Ειδικής Γραμματέως του Δ.Σ. , με αυξημένες αρμοδιότητες σε όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α. Ανδρών-Γυναικών, αλλά και ως Μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γυναικών και Υπεύθυνη Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών της Ένωσης.

Από το 2010 υποστηρίζει ενεργά με έντονη δράση, τον ερασιτεχνικό καλαθοσφαιριστικό αθλητισμό, ως Ειδικής Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Φ.Ε.Α. Ν.Φ-Ν.Χ.)

Είναι παντρεμένη με τον Διονύση Σπίνο (Συντ/χος Υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού) με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά.

Επικοινωνία:katerinathiakou@gmail.com