Connect with us

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου ο 1ος κύκλος προεπιλογής αθλητών/αγόρια γεννημένοι το 2005 και 2006 στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2018-19.

Οι αθλητές που συμμετείχαν ενημερώθηκαν αρχικά από τον Υπεύθυνο Προπονητή Αναπτυξιακού κ. Καλαϊτζή και στη συνέχεια είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να αγωνιστούν αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου τους.

Η διήμερη δράση προεπιλογής πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της ΕΣΚΑ: Γιώργου Καλαϊτζή, Θανάση Θωμόπουλου, Κώστα Τελάκη, Μάριου Σπηλιοτόπουλου, Στρατικόπουλου Ηλία, Δελή Γιώργου  και Γιώργου Παπούλια παρουσία μελών της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγοριών Υπεύθυνου κ. Σπύρο Κάρδαρη και του μέλους του ΔΣ κ. Κώστα Κώτση.

Το Σάββατο 6/10 στα τμήματα προεπιλογής των αθλητών γεν.2005, παρευρέθηκαν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές κ. Χρήστος Σγουρίτσας (Εθνική Παμπαίδων) και ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος (Εθνική Παίδων) εν όψη της συγκρότησης των μικρότερων ηλικιακά Προεθνικών Ομάδων.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν συμβουλές και ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό του Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΚΑ 2018-19 που θα συνεχιστεί με τον 2ο κύκλο προεπιλογής μέχρι τον Δεκέμβριο.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα τμήματα προεπιλογής κλιμακίων αθλητών/αγόρια γεν. 2005-2006 και για το κλιμάκιο γεν. 2004, στο επίσημο website eska.gr και στο Facebook ΕΣΚΑ.

Επίσης θα ενημερωθούν όλα τα σωματεία μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑ