ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ "LIONS"

Έναρξη Τμήματος Μπάσκετ για Παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού από την Ακαδημία μας!

Published on

H ανάρτηση του ΑΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:
Έχοντας ως όραμα τη «συμπερίληψη ΟΛΩΝ των παιδιών στην Kαλαθοσφαίριση και τη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη μέσω της επαφής τους με το άθλημα», συμμετέχουμε με ιδιαίτερη χαρά στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Συμπερίληψης «ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», το οποίο αφορά στη δημιουργία Τμημάτων Μπάσκετ για παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού (υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ, της ΕΟΚ & του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας).
Στόχος του προγράμματος, το οποίο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στις οικογένειες, είναι να προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου θα μπορούν να απολαύσουν το μπάσκετ, να αναπτύξουν κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Στο Τμήμα των LIONS θα ενταχθούν παιδιά Δημοτικού (6-11 ετών) με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) υψηλής λειτουργικότητας.
Με έναρξη τον Οκτώβριο, η ομάδα θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της κάθε Σάββατο 8.00-9.00 π.μ., στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Νικολάου Παλλήνης.
Σε κάθε προπόνηση, πέραν των ειδικά εκπαιδευμένων Προπονητών της Ακαδημίας μας, θα παρευρίσκεται Παιδοψυχολόγος και Εργοθεραπεύτρια.
Δεδομένου ότι το πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ, ο Σύλλογός μας αναζητά την οικονομική υποστήριξη Εταιρειών και Οργανισμών.
Η ενεργή συμμετοχή σας, στην προσέλκυση ΧΟΡΗΓΙΩΝ, απαραίτητες για την κάλυψη των εξόδων που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του Τμήματος και την περαιτέρω συνέχεια της ομάδας των LIONS, είναι ευπρόσδεκτη.
Η πρωτοβουλία μας έχει την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης.
Η ΝΕΑ ομάδα μπάσκετ των LIONS με τη Δύναμη, την Ομαδικότητα και την Επιμονή της ξεπερνά κάθε πρόκληση και κατακτά την κορυφή!
Πληροφορίες & εγγραφή στους LIONS στο τηλ. 210 6041816, & στο e-mail: lionsanbasket@gmail.com

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version