ΝΕΑ

Τιμητική πρόσκληση για Αιγάλεω και ΕΣΚΑ

Σε διεθνές τουρνουά μπάσκετ στο Μιλάνο πρόκειται να συμμετάσχει το Αιγάλεω κατά τη διάρκεια του Πάσχα, με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ευρώπη και των Η.Π.Α. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το κολλέγιο Οχάιο η Αρμάνι Μιλάνο και η Μπαρτσελόνα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγάλεω ιδρύθηκε το 1931 και έχει αναδείξει μέχρι σήμερα σημαντικούς αθλητές σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο στον χώρο του μπάσκετ. Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα οι Ακαδημίες του μπάσκετ βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή των ομίλων και των Τουρνουά που συμμετέχουν, η καλή πορεία των ομάδων  έφερε μια πρόσκληση για την συμμετοχή μας σε  τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο  με ομάδες από όλη την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πρόσκληση είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα του Αιγάλεω  και την ΕΣΚΑ καθώς για πρώτη φορά προσκαλείται ομάδα μέλος της με δυο τμήματα, οι γεννηθέντες ’97-’98-’99 και το εφηβικό το οποίο συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ ήρθε πρώτο στον δεύτερο όμιλο που συμμετείχε με δύο νίκες στα μπαράζ  . Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το Τουρνουά είναι από 02/04/2010 έως 06/04/2010

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version