ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το All Star «Γαλανόλευκα Αστέρια» Κοριτσιών

Το Σάββατο 11-05 διεξήχθη το All Star του Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» Κοριτσιών  U13 στο Κλειστό Γήπεδο Γέρακα, που γέμισε με κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Οι συμμετέχουσες αθλήτριες που κατά τη διάρκεια του Τουρνουά ψηφίστηκαν ως MVP των αγώνων, χωρίστηκαν σε 8 ομάδες και συμμετείχαν σε 4 αγώνες, υπό τις τεχνικές οδηγίες των προπονητριών Άννας Κακαγιά και  Άννας- Μαρίας Γκούμα.

Η συμβολή τους στην διεξαγωγή του All Star ήταν πολύτιμη και τις ευχαριστούμε θερμά.

Μεταξύ των βραβεύσεων ήταν και αυτή του Χέρμαν Μπρομπεργκερ, Υπεύθυνου στις Μικτές ΕΣΚΑ, για την προσφορά του στο αθηναϊκό μπάσκετ.

Στην διοργάνωση παρευρέθησαν άτομα με ισχυρή παρουσία στο άθλημα του μπάσκετ: οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας Γυναικών Αρτέμης  Σπανού,Μαριελα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλόπουλου,  Αντιγόνη Χαιρεστενίδου και Ελεάνα Χριστινάκη. Επίσης η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θάνος Οικονόμου, Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού: Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

 


Εκτός από τις υπεύθυνες της διοργάνωσης Κατερίνα Θειακού- Σπίνου (Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Κοριτσιών) και Ελισσάβετ Χατζηαγγελή- Φάσουρα (Ταμίας Δ.Σ ΕΣΚΑ), τους αγώνες All Star παρακολούθησαν το μέλος του ΔΣ της Ένωσης και Επικεφαλής της Επιτροπής Καλαθοσφαιρικών Εγκαταστάσεων Θοδωρής Λιβάνιος. Επίσης τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γυναικών – Κοριτσιών Μαρίσα Αραπούδη και Ειρήνη Ζανανίρι.

Συγχαρητήρια στις νεαρές αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον του μπάσκετ γυναικών, για την συμμετοχή τους στο All Star.   

Ευχαριστούμε τον κόσμο που  παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Click to comment

Popular Posts

Exit mobile version