Connect with us

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  2003 

 

  Α’ΦΑΣΗ

Οι ομάδες  των δεκαέξι (16) ομίλων, θα συναντηθούν μεταξύ τους με σύστημα ΠΟΥΛ (ένας εναντίον όλων) ΕΝΟΣ ΓΥΡΟΥ. Οι  ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση & 2η θέση, καθενός από τους ομίλους προκρίνονται για την Β΄ΦΑΣΗ (σύνολο ομάδων 32).

 

Β΄ΦΑΣΗ

Οι  τριάντα  δύο (32) ομάδες  που προκρίθηκαν από την Α΄φάση, θα αγωνιστούν, κατόπιν κλήρωσης , σε αγώνες ΝΟΚ ΑΟΥΤ στις έδρες των σωματείων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου τους. Οι νικητές των αγώνων θα προκριθούν στην Γ΄ΦΑΣΗ (σύνολο ομάδων 16) .

 

Γ΄ΦΑΣΗ

Οι  δέκα έξι (16) ομάδες, που προκρίθηκαν από την Β΄ΦΑΣΗ,   θα αγωνιστούν, κατόπιν κλήρωσης ,  σε αγώνες ΝΟΚ ΑΟΥΤ στις έδρες των σωματείων που κληρώθηκαν γηπεδούχες  (σύνολο ομάδων 8).

Δ΄ΦΑΣΗ

Οι  οκτώ (8)  ομάδες, που προκρίθηκαν από την Γ΄ΦΑΣΗ, θα αγωνιστούν, κατόπιν κλήρωσης ,  σε αγώνες ΝΟΚ ΑΟΥΤ στις έδρες των σωματείων που κληρώθηκαν γηπεδούχες (σύνολο ομάδων 4).

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν από την Δ΄ΦΑΣΗ θα αγωνισθούν κατόπιν κλήρωσης, με σύστημα τελικής τετράδας ( final four  ) για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος για το γήπεδο του FINAL FOUR από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα γίνει κλήρωση του γηπέδου που θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες.

 

Υπεύθυνη του τουρνουά ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ είναι η κ. Μαριάννα Κραουνάκη   τηλέφωνο επικοινωνίας  2102922318 και email kraounaki@eska.gr. 

 

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               Ι.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                Γ.ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ