Connect with us

Την άνοδό της στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ πανηγύρισε η ομάδα Νεανίδων της Ηλιούπολης, καθώς τερμάτισε αήττητη στον Β’ ομιλο της Β’ κατηγορίας με ρεκόρ 16-0, έχοντας συγκομιδή 1008 πόντους στην επίθεση. Μετά τη νίκη με 74-26 επί του Λέοντα Κορωπίου ακολούθησαν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα διαφορές βραβεύσεις και απονομές της 1ης σκόρερ στην Κωνσταντίνα Στεφάνου και της καλύτερης συμπαίκτριας, προς την Μάγδα Βλαχούλη. Συνοδευτικό όλων η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή από την αρχηγό της ομάδας Γυναικών, Δήμητρα Καλοπίτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μερικών εκ των πρωταγωνιστών.

Κωνσταντίνα Στεφάνου: Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που καταφέραμε φέτος, με την άνοδο στην Α’ κατηγορία, μάλιστα αήττητες. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου, την ομάδα μου και την διοίκηση για την στήριξη και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου μας.

Κωνσταντία Φρίμα: Είμαι χαρούμενη που βοήθησα κι εγώ για την άνοδο της ομάδας και δείξαμε πάθος σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως τον αντίπαλο.

Τρύφων Ράπτης, team manager γυναικείου και υπεύθυνος Νεανίδων: Ευχαριστώ τον κόουτς και όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την σοβαρότητα που έδειξαν σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είναι μεγάλη επιτυχία η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικό σύνολο και στην Α’ κατηγορία και να ενσωματώσουμε περισσότερα παιδιά από τις Νεάνιδες στην Γυναικεία ομάδα.

Σάκης Φέξης, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Γερεουδάκη και κόουτς των Νεανίδων: Ηταν μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας. Είχαμε έναν κορμό Νεανίδων και χρειάστηκαν κάποιες προσθήκες για να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Ηρθαν παίκτριες που ενσωματώθηκαν στο Γυναικείο τμήμα και θα βοηθούσαν και στο αγωνιστικό κομμάτι των Νεανίδων. Εδειξαν ζήλο γι’ αυτήν την
προσπάθεια και τις ευχαριστούμε πολύ. Οι καινούριες προσαρμόστηκαν με τις παλαιότερες γρήγορα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Η κάθε μια ξεχωριστά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μέσα από την σκληρή δουλειά, τη συνέπεια και την υπομονή, φτάσαμε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και αήττητοι.