Connect with us

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Αμύντα η Εύα Καλλιώρα μέσω συνέντευξής της στο agapotobasket.gr δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Σκέφτομαι το περασμένο καλοκαίρι που σχεδιάζαμε αυτή την ομάδα, με λίγες προσθήκες, το πώς τελικά καταφέραμε να κάνουμε μια τόσο σημαντική και επιτυχημένη πορεία. Βγήκε μια πολύ σκληρή, δυνατή και υγιής ομάδα πάνω απ’ όλα. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια! Επί δύο χρόνια πριν έρθω σε αυτό τον σύλλογο, μού έλεγαν για τον Αμύντα και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εδώ και δεν μπορούσα να αναλογιστώ πόσο δίκιο είχαν, μέχρι που ήρθα και το έζησα αυτό.

Παρά το γεγονός πως όλοι έλεγαν -εξαρχής- πως θα είμαστε το φαβορί φέτος, κανείς δεν έμενε σε αυτό τον χαρακτηρισμό και λέγαμε όλη την χρονιά πως πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε με αβαντάζ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ Γυναικών, κάτι που το καταφέραμε. Πολύ σημαντικό το ότι είχαμε το πλεονέκτημα έδρας και το 2-0 από την κανονική περίοδο σε ημιτελικό και τελικό. Ξέραμε πως μέσα στο γήπεδό μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και οι φίλαθλοί μας πάντα μάς κάνουν να νιώθουμε αυτήν τη δύναμη. Ολο αυτό που ζήσαμε φέτος με το νταμπλ και την άνοδο δημιουργεί εκπληκτικά συναισθήματα σε όλους μας».