Connect with us

Η Ε.Σ.Κ.Α. στo πλαίσιo του Αναπτυξιακού Προγράμματος καθιέρωσε από την φετινή αθλητική περίοδο 2017-18, την διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΑΘΛΗΤΩΝ–ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ στις μικρές ηλικίες ΜΙΝΙ (γεν. 2005) και ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν. 2006).

Η 1η διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΜΙΝΙ ΑΘΛΗΤΩΝ–ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την συμμετοχή των επίλεκτων αθλητών/αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ένωσής μας που λαμβάνουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Η 2η διοργάνωση ALL STAR GAME MVP ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΘΛΗΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί από αθλητές που επιλέχθηκαν με την διαδικασία της ψηφοφορίας MVP παικτών από τους προπονητές των συγκεκριμένων ηλικιών στους αγώνες και κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.

Στο ALL STAR GAME ΠΡΟΜΙΝΙ MVP ΑΘΛΗΤΩΝ  θα συμμετέχουν 180 αθλητές σε 12 ομάδες. Πρόκειται για εκδήλωση αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπου αθλητές 12 ετών, θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια εξαιρετική γιορτή για την καλαθοσφαίριση στην Αττική.

Το ALL STAR GAME MVP ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΘΛΗΤΩΝ 2018 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γήπεδο Αμύντα, περιοχής Υμηττού (Πυρκάλ, οδός Ηλιουπόλεως & Ελευθερωτών).

Οδηγίες για τους αθλητές:

  • Οι αθλητές θα πρέπει, για τις ανάγκες της διεξαγωγής των αγώνων, να είναι ενδεδυμένοι με την αγωνιστική ή την προπονητική εμφάνιση του σωματείου τους.
  • Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία του αθλητικού τους δελτίου (μπρος και πίσω όψη) υποχρεωτικά.
  • Τέλος, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα προσέλευσης που αναγράφεται στο πρόγραμμα σύμφωνα με την ALL STAR ομάδα που συμμετέχουν.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 2131151 (Αντωνία Γκουλή).

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1st GAME : ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ -ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 
2nd GAME:  ΑΡΗΣ- ΚΡΟΝΟΣ- ΗΦΑΙΣΤΟΣ


3rd GAME: ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΙΟΛΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ


4th GAME: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ- ΔΙΑΣ