Connect with us

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  1057                                                                      

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητοί Πρόεδροι και  μέλη των Δ.Σ των σωματείων της Ε.Σ.Κ.Α.,

Αγαπητοί Προπονητές,

Η Ε.Σ.Κ.Α στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2018-19 σας ενημερώνει ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ξεκινούν οι προπονήσεις των κλιμακίων επίλεκτων αθλητών και αθλητριών γεννημένοι το έτος 2005 και 2006.

Η αρχική συγκρότηση των τμημάτων έχει πραγματοποιηθεί με προεπιλογή βασισμένη στους παρακάτω θεσμούς:

-Summer League 2017 & 2018, και αφορά δράση της Ε.Σ.Κ.Α με ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή αθλητών και αθλητριών.

-All Star Game MVP Mini-Promini 2018, και αφορά διοργάνωση της ΕΣΚΑ που συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες που επιλέχθηκαν με την διαδικασία της ψηφοφορίας MVP παικτών/τριών από τους προπονητές στους αγώνες και κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.

Σε αυτούς τους επιτυχημένους θεσμούς, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από όλα τα σωματεία είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες δραστηριότητες αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και την αθλητική τους ικανότητα.

Όλα τα σωματεία της δύναμής μας συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μπάσκετ και θα πρέπει να υποστηρίζουν συνάμα την προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη και πιο αξιόπιστη διαδικασία προεπιλογής αθλητών και αθλητριών, των μικτών ομάδων κλιμακίων της Ένωσης, με απώτερο στόχο την σταδιακή προσαρμογή και ένταξή τους, στα αντιπροσωπευτικά μας εθνικά συγκροτήματα.

Η Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος και το Τεχνικό Επιτελείο της ΕΣΚΑ βρίσκονται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τον Εθνικό Σχεδιασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Αγαπητοί προπονητές,

Παρακαλούμε θερμά, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους σας, όπως επιλέξετε αθλητές και αθλήτριες των σωματείων σας γεννημένοι τα έτη 2005 και 2006, που εσείς αξιολογείτε και θεωρείτε πως θα πρέπει να συμμετάσχουν στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και στα κλιμάκια επίλεκτων αθλητών/τριών ΕΣΚΑ, και να αποστείλετε τα ονοματεπώνυμα και έτος γέννησής τους με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσής μας info@eska.gr , με θέμα Κλιμάκια ΕΣΚΑ έως την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.

Οι αθλητές και αθλήτριές σας, θα κληθούν από την ΕΣΚΑ στις επόμενες προγραμματισμένες προπονήσεις των κλιμακίων της Ένωσής μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για την Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΚΑ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ

Κατεβάστε αυτό το email σε pdf
Κατεβάστε αυτό το email υπογεγραμμένο