ΕΣΚΑ

ALL STAR GAMES MVP PROΜΙΝΙ 2019

Εχει δημοσιευτεί σε ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου το ALL STAR GAMES MVP της Κατηγορίας PROΜΙΝΙ Αγοριών γεν.2007.

Οι MVP PROMINI αθλητές που συμμετείχαν ενημερώθηκαν αρχικά από τον κ. Καλαϊτζή και στη συνέχεια αγωνίστηκαν αναδεικνύοντας πτυχές του ταλέντου τους.
Tο ALL STAR GAMES MVP πραγματοποιήθηκε υπό καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της ΕΣΚΑ: τον Υπεύθυνο Προπονητή Αναπτυξιακού Γιώργου Καλαϊτζή, Θανάση Θωμόπουλο, Κώστα Τελάκη, Ηλία Στρατικόπουλου και Κοσμά Μελισσάρη και την επίβλεψη του μέλους της Επιτροπής Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγοριών και μέλους του ΔΣ κ. Κώστα Κώτση.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑ Γιώργος Κομπορόζος, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Πέτρου και Νίκος Αναστασόπουλος.

Η ΕΣΚΑ ευχαριστεί τους επίσημους υποστηρικτές του ALL STAR GAMES MVP 2019, εταιρείες RIELLO GROUP (Σύγχρονα Συστήματα Καυστήρων) και την ΡΕΜΕΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (Επίσημος Προμηθευτής Basketball των brands UNDER ARMOUR , UMBRO, WILSON) για την προσφορά τους στην ένδυση όλων των αθλητών με αναμνηστικά T-shirts και την εταιρεία NICKAN (Αθλητικά είδη) για την προσφορά της στην ένδυση των προπονητών.
Eυχαριστούμε όλους τους γονείς αλλά και όσους φίλους παρευρέθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΣΚΑ 2019-20 για τις ηλικίες 2006 και 2007 θα ξεκινήσει τέλη Σεπτέμβρη όπου θα δημοσιευθούν σχετικές ανακοινώσεις.