Connect with us

Το απόγευμα του Σαββάτου, διεξήχθη ο τοπικός αγώνας Κορασίδων ανάμεσα στον ΑΟ Πικερμίου και στον Αετό Πικερμίου.

Το Δ.Σ. του Αετού Πικερμίου αποφάσισε να βραβεύσει τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο καθώς και τον πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α κ. Γιάννη Αλεξόπουλο για τη συνεισφορά τους στο άθλημα.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα, απόλαυσε ένα όμορφο θέαμα ανάμεσα στα κορίτσια των δύο ομάδων και χειροκρότησε την προσπάθεια κάθε αθλήτριας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος του Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος στο ημίχρονο μαζί με την πρόεδρο του Αετού Πικερμίου κ. Εύα Κολοβού, τίμησαν και βράβευσαν τους δύο προέδρους.

Ο δήμαρχος που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των συλλόγων της περιοχής, τόνισε πως οι προσπάθειες των αθλητών, των αθλητριών των ομάδων και όλων όσων στηρίζουν τα Σωματεία και τις Ενώσεις με οποιοδήποτε τρόπο, είναι άξια αναφοράς και πως ο δήμος θα στέκεται πάντα δίπλα τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος παρέδωσε την τιμητική πλακέτα για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος μαζί με τη δική του.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω μιας μικρής αδιαθεσίας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Πάρ’ όλα αυτά μετέφερε το μήνυμά του: 

«Είναι τιμή μου αυτή η βράβευση και λυπάμαι που δεν μπορώ να βρίσκομαι κοντά σας. Είναι γνωστό πως επιθυμώ με κάθε ευκαιρία να βρίσκομαι δίπλα στους αθλητές – αθλήτριες και στα σωματεία μας, ειδικά όταν πρόκειται για νέα παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ. Η Ομοσπονδία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας και εύχομαι οι προσπάθειες του σωματείου σας να γιγαντώνεται με τη συμβολή όλων». 

Τέλος ο κ. Αλεξόπουλος απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους λέγοντας:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι με κάθε ευκαιρία στα γήπεδα, να βλέπω πρόσωπα παιδιών να χαμογελάνε και να απολαμβάνουν το μπάσκετ. Είμαι συγκινημένος που με καλέσατε εδώ και εύχομαι τη φετινή χρονιά όπως και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, να έχετε υγεία πάνω απ’ όλα και να προχωράτε μπροστά, για να ενισχύσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας άθλημα».