Connect with us

Η ΕΣΚΑ στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος 2019-20 ανακοινώνει την έναρξη της 2ης Φάσης με τη δημιουργία κλιμακίων προεπιλεγμένων αθλητών γεν. 2006 και 2007, με λήξη αυτής τον Δεκέμβριο 2019. Σε αυτή τη φάση μέσα από την διαδικασία προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί η τελική επιλογή και η δημιουργία Κλιμακίων Επίλεκτων αθλητών.

Στην επόμενη 3η και τελευταία φάση τα Κλιμάκια Επίλεκτων αθλητών θα συμμετέχουν σε προπονήσεις, προπονητικά φιλικά παιχνίδια ή φιλικούς αγώνες, θα έχει έναρξη τον Ιανουάριο 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

Η 2η Φάση των κλιμακίων προεπιλεγμένων αθλητών (αγόρια γεν. 2006 και 2007) θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις σε δύο (2) γκρουπ ανά ηλικία και σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις:

Κλειστό Γήπεδο Μετς (οδός Μάρκου Μουσούρου 70, Αθήνα)

Κλειστό Γήπεδο Γλυκών Νερών (οδός Καραϊσκάκη 40 & Κοραή, Γλυκά Νερά).

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα της 2ης Φάσης με τις ημερομηνίες, τα γήπεδα προπονήσεων, τις ώρες καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες που καλούνται, συμπεριλαμβάνονται παρακάτω σε καταστάσεις ανά γκρουπ με Ονοματεπώνυμο-Σωματείο.

 

Απαραίτητες Οδηγίες προς τους Αθλητές:

-Οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της Κάρτας Υγείας Αθλητή (εμπρός όψη)

-Οι αθλητές θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο ενδεδυμένοι με την προπονητική διπλής όψης ή άσπρο μπλε αθλητικό ρουχισμό ή με αγωνιστική εμφάνιση του σωματείου τους και να έχουν μαζί τους νερό.

-Επίσης θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στην ώρα προσέλευσης που αναγράφεται στο πρόγραμμα ανάλογα με το γκρουπ που συμμετέχουν.

Όλες οι προπονήσεις ή εσωτερικά φιλικά των κλιμακίων θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία γονέων και συνοδών.

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για την  Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος ΕΣΚΑ

Κωνσταντίνος Κώτσης – Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Αγοριών

(Τηλ. & sms:  6931 836 383)