Connect with us

 

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  5                                                                  Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2020

 

Προς τα
Σωματεία-μέλη της ΕΣΚΑ

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας όπου ανακοινώναμε την έναρξη του «Κυπέλλου Εθελοντικής Αιμοδοσίας», θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε στην συγκεκριμένη διαδικασία – διοργάνωση.
Καλούμε τα σωματεία-μέλη μας να έρθουν από τα γραφεία μας να παραλάβουν την αφίσα του Κυπέλλου Αιμοδοσίας , όπου αναγράφονται το όνομα του σωματείου και ένας ξεχωριστός κωδικός για το κάθε ένα. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει αίμα, την ώρα της διαδικασίας της αιμοδοσίας θα αναφέρει και τον κωδικό που αντιστοιχεί στο σωματείο από το οποίο προέρχεται. Υπενθυμίζουμε ότι στην διαδικασία αυτή μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες, παράγοντες σωματείου αλλά και όλος ο κόσμος που στηρίζει το άθλημα του μπάσκετ.
Για την προώθηση της δράσης αυτής και την επίτευξη του σκοπού της αιμοδοσίας, την αφίσα του σωματείου σας μπορείτε να την αναρτήσετε στο site σας, στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας σας και όπου αλλού εσείς  θεωρείτε απαραίτητο.
Για να παραλάβετε την αφίσα θα πρέπει να έχει προηγηθεί ραντεβού κατόπιν  τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους υπαλλήλους της ΕΣΚΑ.
Στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς το σωματείο με τις περισσότερες φιάλες αίματος θα ανακηρυχτεί  Πρωταθλητής του Κυπέλλου Αιμοδοσίας και θα πάρει δώρα στην επόμενη πίτα της ΕΣΚΑ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Ι.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ                           Γ.ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ