Connect with us

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαιρίσεως Αττικής μετά την πρόσφατη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή της επίσημης μπάλας όλων των διοργανώσεων ΕΣΚΑ (Πρωταθλημάτων/Κυπέλλου/Τουρνουά) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι για τις επόμενες τρεις αθλητικές σεζόν 2021-2024, η επίσημη μπάλα ΕΣΚΑ θα είναι η SPALDING.

Αναλυτικότερα:

Στην πρόσκληση για την επίσημη μπάλα ΕΣΚΑ 2021-2024 εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και υπέβαλαν τις σχετικές προσφορές οι παρακάτω τέσσερις εταιρείες:

NICKAN SPORTS CO (NICKAN Ball), TOP TREND SA (SPALDING Ball), EL SOL AE (WILSON Ball) και ΣΠΟΣΑ ΕΠΕ (MOLTEN Ball).

Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες παραλαβής/ανοίγματος/μελέτης των προσφορών η Αρμόδια Επιτροπή ΕΣΚΑ κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο επεξεργασμένες τις προσφορές των προαναφερόμενων εταιρειών με αναλυτική αξιολογική κατάταξη. Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εξετάστηκαν ενδελεχώς οι εισηγήσεις της Αρμόδιας Επιτροπής και με κύριο και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των σωματείων/ μελών της Ένωσής μας, υπήρξε ομόφωνη απόφαση του ΔΣ η οποία επικύρωσε την αποδοχή προσφοράς της εταιρείας TOP TREND SA ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα στην Ελλάδα, της μπάλας SPALDING. Στο επόμενο διάστημα και έγκαιρα θα ενημερώσουμε τα σωματεία/μέλη μας για την ανταποδοτικότητα της προσφοράς.

Ελπίζουμε ότι η συμφωνία με την SPALDING ως επίσημη μπάλα ΕΣΚΑ, μπορεί να γίνει ορόσημο για τη νέα σεζόν 2021-2022 ξεπερνώντας σύντομα τις πληγές και την πικρία που βιώσαμε και βιώνουμε, εν μέσω πρωτόγνωρων καταστάσεων στις αθλητικές σεζόν του 2020 και 2021.

Πιστεύουμε ότι κάθε αλλαγή φέρνει μαζί της μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ για την επανεκκίνηση του μπάσκετ και να δημιουργήσουμε νέες χαρούμενες ιστορίες για το αγαπημένο μας άθλημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                               ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Αλεξόπουλος                   Γιώργος Κομπορόζος