ΕΣΚΑ

Κανονισμός Μεταγραφών, Έγγραφα & Χρονικό Διάστημα Μεταγραφών 2021-2022

Εχει δημοσιευτεί σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ακολουθεί σε μορφή εγγράφου pdf ο Κανονισμός Μεταγραφών αγωνιστικής περιόδου 2021-2022:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΜΕΤ-2021.pdf

 

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

1.Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των ειδικών περιπτώσεων (τριετίες,φοιτητές,μετοικήσεις) ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021.

2.Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών,ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.

Στο χρονικό διάστημα 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. με συστημένη επιστολή.

3.Σε κάθε περίπτωση που ο αθλητής μετεγγράφεται και δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος (π.χ. Διεξαγωγή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων), αυτός παραμένει και αγωνίζεται με το αρχικό σωματείο του, μέχρι πέρατος των υποχρεώσεων του.

4.Κατά πάσα περίπτωση η Ομοσπονδία με απόφαση του Δ.Σ. αυτής, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον τούτο υπαγορεύεται από σοβαρούς τεχνικούς λόγους, με την κατ΄έτος εκδιδόμενη από την Ομοσπονδία σχετική εγκύκλιό της.

5.Η προθεσμία μεταγραφών – εγγραφών αλλοδαπών αθλητριών, προκειμένου για ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας, λήγει 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Ε.Σ.Κ.Α. ενημερώνει τα σωματεία της ότι μπορούν να προμηθευτούν από σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 τα σχετικά έντυπα των παραπάνω μεταγραφών από τα γραφεία της (Ύδρας 4-Γαλάτσι)  καθώς και τις καταστάσεις αθλουμένων μελών που ήδη προμηθεύονται από 2 Ιουνίου καθημερινά από τις 8.00 έως  14.30.

 

 

                                                 Ε.Σ.Κ.Α