Connect with us

Επ΄ ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-22, σας υπενθυμίζουμε την υποχρεωτική παρουσία ιατρού κατά την διάρκεια των αγώνων, διαφορετικά ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου. Σημειώνεται ότι ο ιατρός πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και να υπογράψει στο φύλλο αγώνα.

Επίσης με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, πρέπει να φροντίσετε για την ύπαρξη στο τραπέζι της γραμματείας, κατάλληλης συσκευής παραγωγής ήχου (π.χ. χειροκίνητης κόρνας) καθ’ ότι οι κριτές δεν δύνανται να σφυρίζουν, λόγω της από μέρους τους υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Τα προγράμματα όλων των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Τουρνουά που συμμετέχετε είναι αναρτημένα στο site της ΕΣΚΑ, στο πεδίο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2021-2022.
Για οποιαδήποτε αλλαγή στα προγράμματα καθώς επίσης και για τα αποτελέσματα και για τις βαθμολογίες αυτών μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της Ένωσης. Συνίσταται να το παρακολουθείτε καθημερινά λόγω των συχνών αλλαγών που γίνονται στις ώρες των γηπέδων.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι αναρτημένο στο site, και παρακαλούμε για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων που αναφέρονται.