Connect with us

Η ομάδα του Αγίου Στεφάνου, Οίον, πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ Εφήβων και παραθέτουμε την ανάρτηση του σωματείου των βορείων προαστίων, μετά την επιτυχία που σημείωσε:

“OION ΕΦΗΒΙΚΟ- DREAM TEAM
ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ!
ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ – ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ
Η δουλειά που γινεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΟΙΟΝ αποδίδει σήμερα καρπούς. Η εκπληκτική Εφηβική ομάδα έδωσε διπλούς αγώνες με την ισχυρή και ιστορική ομάδα (έτος ίδρυσης 1917) του Αθηναικού και χάρις στο 78-62 του πρώτου αγώνα πέτυχε την ΑΝΟΔΟ στην νέα αναδιαρθρωμένη Α’ΕΣΚΑ. Στο δεύτερο παιγνίδι που ήταν εκπληκτικό και συναρπαστικό η ομάδα διαχειρήστηκε φανταστικά τον αγώνα δεν λύγισε ΠΟΤΕ. Ακόμη και όταν έχανε με 13 πόντους ΔΕΝ έδειξε ότι θα χάσει την άνοδο με τίποτα. Επέστρεψε και ξαναεπέστρεψε και το τελικό 61-52 διαμορφώθηκε όταν ουσιαστικά είχε κριθεί η ΑΝΟΔΟΣ.
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συγχαρητήρια στον coach Παπανδρέου. Συγχαρητήρια στε όλους τους συντελεστές, εφόρους και διοίκηση.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του τμήματος Duke All Day Bar & Αλφαβητάτι της Γνώσης για την υποστήριξη!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.
Συνεχίζουμε να διδάσκουμε μπάσκετ και ήθος. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και για τα μικρότερα παιδιά των οποίων προετοιμάζουμε το μέλλον.
ΟΙΟΝ TEAM!”