Connect with us

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Πρωταθλητής στην κατηγορία των Εφήβων, επικρατώντας με 61-55 του Περιστερίου, φτάνοντας έτσι στο 2-1 στην σειρά, στο κατάμεστο “Αντώνης Φώτσης” (ουδέτερη έδρα).

Το συναρπαστικό ντέρμπι κρίθηκε μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε, που καθήλωσε το ενδιαφέρον.

Εκτός από το 2-1 στους τελικούς Εφήβων, ο Παναθηναϊκός έφτασε παράλληλα και στο συνολικό 2-0 στους τίτλους αγοριών (Περιστέρι και Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν και στους τελικούς Παίδων).

Αμέσως μετά τον αγώνα έγινε η απονομή του τροπαίου στους Εφήβους του Παναθηναϊκού, από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αγοριών ΕΣΚΑ, κ. Γεράσιμο Ζαβιτσάνο.

Σαν Πρωταθλήτρια ομάδα, ο Παναθηναϊκός προκρίνεται απευθείας στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο δευτεραθλητής ΓΣ Περιστερίου θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στο  Πανελλήνιο, περνώντας από την φάση των προκριματικών.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΟ, στον δευτεραθλητή ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των δύο ομάδων, που έδωσαν το παρών σε άλλη μια τελική φάση, αποδεικνύοντας την δουλειά και την επιτυχία στα αναπτυξιακά προγράμματα! Η προσπάθεια ανάδειξης των νέων ταλέντων και των πρωταγωνιστών του αθλήματος, συνεχίζεται!

Οι πόντοι των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 61
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 55

Διαιτητές: Κάρδαρης, Τηγάνης

Δεκάλεπτα: 11-19, 32-41, 43-51, 61-55

Παναθηναϊκός (Ποδαράς): Δήμου 10 (1), Αβδάλας Ι. 11 (3), Δημητρός 5 (1), Κουτσονικόλας 9 (3), Ξωξάκος 3, Ευσταθίου 16 (2), Δεϊμέζης 4,   Βασιλειάδης 3 (1), Μπάλα-Καγιού, Ντολγκάν.

Περιστέρι (Παπαμάρκος, Δελή): Φύτρος 7, Μπιλάλης 13 (3), Μπέμπελος, Μιχαλάκης, Ντιπτσής 7 (1), Μανιάς, Μαραγκουδάκης, Βλαχογιάννης 8 (2), Μπουντούρης 3,  Ζούγρης 12, Φίλιππας 5 (1).