Connect with us

Με σκορ 44-58, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Ιάσονα Κολωνού, και έχοντας άλλη μια νίκη στους μεταξύ τους διπλούς αγώνες, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κορασίδων αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Με το Πρωτάθλημα των Κορασίδων, ο Παναθηναϊκός έκανε φέτος το 4/4 στην κατάκτηση των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων (είχαν προηγηθεί οι κατακτήσεις Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων).

Μετά το τέλος του αγώνα, έγινε η απονομή του κυπέλλου στις κορασίδες του Παναθηναϊκού από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών, κύριο Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Τον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, έδρα του Ιάσονα Κολωνού, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και πλήθος κόσμου.

Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού, στις αθλήτριες, στους προπονητές και τους παράγοντες του σωματείου, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν ως πρωταθλητές Ε.Σ.Κ.Α!

Συγχαρητήρια επίσης και στις αθλήτριες, στους προπονητές και τους παράγοντες της δευτεραθλήτριας ομάδας του Ιάσονα Κολωνού για την πορεία τους φέτος, και ευχόμαστε να εξασφαλίσουν με την σειρά τους την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, περνώντας με επιτυχία την φάση των προκριματικών!

Φωτογραφίες από τον αγώνα: