ΕΣΚΑ

Στη Νήαρ Ηστ ο τίτλος του Υπερπρωταθλητή, δεύτερη η Ηλιούπολη, στις θέσεις 3-4 Ποσειδών και Γαλάτσι (φύλλα αγώνα)

Εχει δημοσιευτεί σε Α' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

Χθες (23/05/2022) ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Α’ Ανδρών, με την ανάδειξη του Υπερπρωταθλητή, του δευτεραθλητή και των θέσεων 3 και 4 της κατηγορίας.

Στον αγώνα για τον Υπερπρωταθλητή ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, η ομάδα της Καισαριανής με σκορ 85-55 κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα (73-62 υπέρ της Ηλιούπολης) και στέφθηκε Υπερπρωταθλήτρια στο γήπεδό της!
Η ομάδα της Ηλιούπολης αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου από τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α. κύριο Φώτη Τσώνη σε εορταστικό κλίμα.

Στον αγώνα κατάταξης (3η-4η θέση) ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ- ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ο Ποσειδώνας με σκορ 67-65, έχοντας επικρατήσει και στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα (με 56-71), κατέλαβε την 3η θέση, ενώ 4ο τερμάτισε το Γαλάτσι.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την πορεία τους στην φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στην Νήαρ Ηστ και στην Ηλιούπολη καλή επιτυχία στην αγωνιστική τους δράση του χρόνου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, και στον Ποσειδώνα και στο Γαλάτσι να πραγματοποιήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανάλογες και γιατί όχι, μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τα φύλλα αγώνα

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 85
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 55

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα: 16-13, 29-30, 57-41, 85-55

Νήαρ Ηστ (Καραμπάς, Σκέντζος): Τζόκας 8 (2), Παναγιωταράς 6 (1), Τηλιόπουλος, Πασσάς, Ρουμπέας 9