Connect with us

Σας γνωστοποιούμε την ανακοίνωση της Α.Ε.Κ, η οποία μας κοινοποιήθηκε από την Ε.Ο.Κ:

“Καλησπέρα σας,

Με χαρά θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία  διοργανώνει η ΑΕΚ στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Bounceback και αφορούν τη μετάβαση των αθλητών στο χώρο εργασίας μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση.

Τα σεμινάρια θα χωριστούν σε τρεις διαφορετικές ημέρες, Πέμπτη 2/6 17.00-20.00, Παρασκευή 3/6 17.00-20.00 και Τετάρτη 8/6 17.00-20.00 και θα αφορούν 3 διαφορετικές ενότητες, ανάλογα με την φάση προετοιμασίας πριν τους αγώνες, τη νοοτροπία των αθλητών, το κίνητρο, την θέσπιση στόχων και την αποτελεσματικότητα.

Απευθύνεται σε αθλητές εν ενεργεία ή βετεράνους από 16 ετών και πάνω. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν σε όσες ενότητες θέλουν. Ο χώρος διεξαγωγής είναι στην οδό Σκρα 3, Νέα Φιλαδέλφεια και θα πρέπει να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο smartphone, tablet ή λαπτοπ, ενώ δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν και διαδικτυακά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στέλνοντας ένα e-mail στο info@aek.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στο: 2102584512

Η σελίδα του προγράμματος είναι η εξής:

https://www.bouncebackathletes.eu/?lang=el

Εδώ μπορούν να δουν την εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν και το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί: https://training.bouncebackathletes.eu/el/course/bounceback/lessons/introduction/

Παρακαλούμε όπως προωθήσετε αυτό το μήνυμα στις ενώσεις των σωματείων, των αθλητών σας και σε οποιονδήποτε άλλο μπορεί να ενδιαφέρει.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς,

Μυρτώ Παπαδημητρίου
Αθλητική ‘Ενωσις Κωνσταντινουπόλεως
Φωκών 9 , 14341 Νέα Φιλαδέλφεια
τηλ:       210 2584582

email:  info@aek.gr

https://www.aek.gr