Connect with us

Η Ε.Σ.Κ.Α. με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την Εταιρεία Αθλητικών Ρούχων “ BillyBro” για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους (2022-2023 και 2023-2024)!

Η BillyBro αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στον χώρο του αθλητισμού και με διαχρονικές συνεργασίες με ομάδες και αθλητικές ακαδημίες.

Η Ένωση μας, έχοντας 180 σωματεία-μέλη που διαθέτουν τμήματα ακαδημιών, στα οποία συμμετέχουν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες νεαρής ηλικίας, ξεκινάει μια συνεργασία με την εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει εξολοκλήρου στην χώρα μας, ρούχα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 14 ετών.

Η εταιρεία BillyBro δημιούργησε ένα νέο εργαλείο μέσω του e-shop της, όπου οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύουν τους αθλητές των ακαδημιών τους με ρούχα και επίσημα προιόντα που αυτές θέλουν, απευθείας μέσω του e-shop. Με αυτόν τον τρόπο λύνονται όλα τα προβλήματα της παραγγελίας, δεν χρειάζεται να έχουν στοκ και χώρους αποθήκευσης και τέλος οι παραδόσεις και η είσπραξη των χρημάτων είναι πλέον ευθύνη της εταιρείας, πάντα σε συνεννόηση με τους συλλόγους για την τιμολογιακή πολιτική.

Παρακάτω ακολουθεί επεξηγηματικό video για το e-shop και  link για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα , ώστε να γνωρίσετε την εταιρεία και να δείτε τα προϊόντα της:

Το link του site:

Home