Connect with us

Το Σαββατοκύριακο 18-19/06 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Αιγάλεω «Σ. ΒΕΝΕΤΗΣ» το Final Four του Τουρνουά Παγκορασίδων αγωνιστικής περιόδου 20212-2022.

Το Σάββατο 18/06 διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί.
Στον πρώτο ημιτελικό ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ, η ομάδα του Κρόνου με σκορ 33-45 προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.
Στον δεύτερο ημιτελικό Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, ο Παναθηναϊκός με σκορ 55-67 έγινε η δεύτερη ομάδα που πέρασε στον τελικό.

Την Κυριακή 19/06 έγιναν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.


Ο μικρός τελικός
Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ- ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ έληξε με σκορ 39-32. Η ομάδα του Αγ. Ελευθέριου κατέλαβε την τρίτη θέση της διοργάνωσης , ενώ η ομάδα της Αγ. Παρασκευής την  τέταρτη θέση.

Στον μεγάλο τελικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ- ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ, η ομάδα του Κρόνου Γέρακα επικράτησε με σκορ 46-52 και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Τουρνουά!
Η ομάδα του Παναθηναϊκού κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Μετά τους αγώνες έγιναν οι απονομές στις ομάδες.

Στην ομάδα του ΓΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (4η θέση) απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών κ. Νίκο Βαρελά.

Στην ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (3η θέση) απονεμήθηκαν χάλκινα μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον κ. Βαρελά.

 

Στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ (2η θέση) απονεμήθηκαν αργυρά μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Στον Πρωταθλητή ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ έγινε η απονομή των χρυσών μεταλλίων και του Κυπέλλου από την Β’ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α  κ. Παρασκευή Βάσσου.

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών κύριος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος συγχαίρει και τις τέσσερις ομάδες για το αγωνιστικό τους ήθος και την αθλητική τους συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.
Επίσης ευχαριστεί τους κυρίους Ντίμτσα Χρήστο και Κατσιώνη Νικόλαο από την ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αγ. Ελευθέριος για την πολύτιμη βοήθεια τους, ως παράγοντες της ομάδας του Μ.Ε.Λ.Α.Σ που φιλοξένησε την διοργάνωση.

Συγχαρητήρια στον Κρόνο Γέρακα και στις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Αγ. Ελευθέριου και της Αγ. Παρασκευής για την συμμετοχή τους και την επιτυχία τους!