Connect with us

Το Σαββατοκύριακο 25-26/06 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι το τελεταίο  Final Four της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, του Τουρνουά Παμπαίδων Α΄.

Το Σάββατο 25/06 διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί.
Στον πρώτο ημιτελικό ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ- ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, η ομάδα του Περιστερίου πήρε την νίκη με σκορ 48-62 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.
Στον δεύτερο ημιτελικό ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ, το Κολλέγιο Ντερή επικράτησε με σκορ 49-65 και έγινε η δεύτερη ομάδα που πέρασε στον τελικό.

Την Κυριακή 25/06 πραγματοποιήθηκαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, οι οποίοι κρίθηκαν και οι δύο στο «νήμα».

Ο μικρός τελικός
ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ- ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ έληξε με σκορ 47-45. Η ομάδα των Γλυκών Νερών κατέλαβε την τρίτη θέση της διοργάνωσης , ενώ η ομάδα του Απόλλωνα την  τέταρτη θέση.

Ο μεγάλος τελικός ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ κρίθηκε στον πόντο, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 61-60 και στέφθηκε πρωταθλήτρια του Τουρνουά!
Η ομάδα του Κολλεγίου Ντερή κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Μετά τους αγώνες έγιναν οι απονομές στις ομάδες.

Στην ομάδα του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (4η θέση) απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον μέλος του Δ.Σ της Ένωσης κ. Κώστα Κώτση.

Στην ομάδα του ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (3η θέση) απονεμήθηκαν χάλκινα μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλο.

Στην ομάδα του ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ (2η θέση) απονεμήθηκαν αργυρά μετάλλια και αναμνηστική πλακέτα από τον από την Β’ Αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α  κ. Παρασκευή Βάσσου.

Στον Πρωταθλητή ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έγινε η απονομή των χρυσών μεταλλίων από τον Επικεφαλής της Επιτροπής Αναπτυξιακού Αγοριών κ. Νίκο Βαρελά και από τον Γεν. Γραμματέα κ. Άγγελο Τάσκο.
Το Κύπελλο στους Πρωταθλητές δόθηκε από τον κ. Τάσκο.

 

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και στις ομάδες του Κολλεγίου Ντερή, των Γλυκών Νερών και του Απόλλωνα για όλη την πορεία τους στο Τουρνουά, αλλά και για τις εμφανίσεις τους στο Final Four, όπου μας έδωσαν πολύ ανταγωνιστικούς αγώνες!