Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Πρώτος στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Την πρωτιά στο 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων, που διεξήχθη στην Μεεσήνη, κατέκτησε πανηγυρικά ο Παναθηναϊκός, έπειτα από το υπέρ του 55-50 επί του Παναθηλητικού Συκεών στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης! Θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους της ΕΣΚΑ στην ομάδα του «τριφύλλιού» για την επιτυχία και βέβαια για την αδιάκοπη δουλειά στις ακαδημίες, κάτι που αποτυπώνεται και στα αγωνιστικά αποτελέσματα στην διάρκεια των πρωταθλημάτων της Ενωσης.
Στην πρωταθλήτρια ομάδα την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου έκανε η Αννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ Γυναικών.  Στον δευτεραθλητή Παναθλητικό την απονομή έκανε ο Δήμρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος.

Στην 3η θέση αναδείχθηκαν οι Εσπερίδες Καλλιθέας και την απονομή του αναμνηστικού κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Καλαμάτας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος.  Στην MVP της διοργάνωσης Αγγελική Ζιάκα (ΠΑΟ) την απονομή του αναμνηστικού έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Καπέλιος. Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, συμπεριλήφθηκαν οι: Φωτεινή Σύρπα (Παναθλητικός), Αγγελική Ζιάκα (Παναθηναϊκός), Σοφία Γιαπιτζόγλου (Ανδρογέας), Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες), Βασιλική Σιουμουρέκη (Ολυμπιακός Βόλου), την απονομή των αναμνηστικών έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρος Κουκάκης.  Στην πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης Ναταλία Αρσενιάδου (Εσπερίδες) την απονομή έκανε η project manager του μπάσκετ Γυναικών Εβίνα Μάλτση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τις ομάδες τους, να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να έχουν ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο επιτυχίες.