ΕΣΚΑ

Ενημέρωση για Προκηρύξεις ΕΣΚΑ 2022-2023

Εχει δημοσιευτεί σε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενόψει της τελικής έγκρισης των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 από την Ε.Ο.Κ. ενημερώνουμε τα σωματεία-μέλη μας για τα κάτωθι:

Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι υποχρεωτική η δήλωση 2 αθλητών-αθλητριών κάτω από είκοσι ένα (21) ετών δηλαδή γεννηθέντες το έτος 2002 και νεότεροι/ες,  χωρίς υποχρέωση συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμμετοχής των 2 η του/της 1 αθλητή-αθλήτριας, τότε το σωματείο θα δηλώνει 10άδα η 11αδα αντίστοιχα στο φύλλο αγώνα.

Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων ΕΦΗΒΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στα Πρωταθλήματα Παίδων και Κορασίδων δικαιούνται να συμμετάσχουν αθλητές-τριες γεννημένοι-ες από την 01.01.2007 και νεότεροι-ες.
Στα Πρωταθλήματα Α1 και Α2 κατηγορίας Εφήβων και Α’ Νεανίδων δικαιούνται να συμμετάσχουν αθλητές-τριες γεννημένοι-ες από την 01.01.2005 και νεότεροι-ες.
Στα Πρωταθλήματα  Β’ κατηγορίας Εφήβων και Νεανίδων δικαιούνται να συμμετάσχουν αθλητές-τριες γεννημένοι-ες από την 01.01.2004 και νεότεροι-ες.

Σε περίπτωση δήλωσης δεύτερης ή και τρίτης ομάδας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, το εκάστοτε σωματείο θα πρέπει να καταθέσει στην Ένωση για θεώρηση αναλυτικές καταστάσεις με τα ονόματα των αθλητών-αθλητριών της κάθε ομάδας το αργότερο μέχρι μια εβδομάδα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ο αριθμός των αθλητών-αθλητριών για κάθε ομάδα δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τους δεκαοκτώ (18). Η μετακίνηση αθλητών από την μία ομάδα στην άλλη θα είναι εφικτή μετά τη λήξη  του πρώτου γύρου του κάθε πρωταθλήματος.

 

Επίσης ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 17η Αυγούστου και ημερομηνία κληρώσεων των πρωταθλημάτων η 31η Αυγούστου.

Με την έγκριση της ΕΟΚ και την κοινοποίηση των προκηρύξεων θα δοθούν αναλυτικότερες οδηγίες.

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας.

Για την ΕΣΚΑ
Ο Γεν. Γραμματέας
Α. Τάσκος