Connect with us

Για την φετινή χρονιά στην Β’ Γυναικών με την Δάφνη, για την περσινή σεζόν και τους στόχους που έχουν πλέον τεθεί, αναφέρθηκε με συνέντευξή της στην Ε.Σ.Κ.Α η τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ντορίτα Δέδε.

Για την κατηγορία:
«Η φετινή Β’ Ε.Σ.Κ.Α αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστική από κάθε άλλη χρονιά. Με 4 ομάδες που πέρυσι έπαιζαν στην Α’ ΕΣΚΑ και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου να μεταφέρονται στα πλέι οφ ανόδου, κάθε αγωνιστική θα είναι σημαντική και κομβική».
Για τους αντιπάλους:
«Δεν θεωρώ πως υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, όλοι μας πρέπει να αποδεικνύουμε τις ικανότητές μας μέσα στο γήπεδο, είναι νωρίς για τα όποια προγνωστικά. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με ταλαντούχες αλλά και έμπειρες αθλήτριες από υψηλότερες κατηγορίες, που σαφέστατα ανεβάζουν το συνολικό επίπεδο. Μένει να δούμε τι εικόνα θα παρουσιάσουν στο πρωτάθλημα και την ετοιμότητά τους στο ξεκίνημα».
Για τον ΑΟ Δάφνης:
«Δεν στεκόμαστε στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν μία επιτυχία που πέρασε. Κρατήσαμε όλο τον βασικό μας κορμό, ενισχυθήκαμε σημαντικά με έξι νέες αθλήτριες και προωθήσαμε κάποια κορίτσια από τις υποδομές μας στην γυναικεία ομάδα. Ξεκινήσαμε με κάποιες απουσίες, αλλά βρίσκουμε ρυθμό, το γήπεδό μας ανακαινίζεται και γενικά οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Από πέρσι δουλεύουμε πάνω σε ένα πλάνο πενταετίας και βάζουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Η Δάφνη έχει κάνει ένα ριστάρτ σε όλα τα επίπεδα και η παρουσία της οικογένειας Τζιβελέκα που είναι ταυτόσημη όχι μόνο με την ομάδα αλλά με ολόκληρη την περιοχή και το σωματείο, είναι η εγγύηση για την συνέχεια. Δεν βιαζόμαστε, δεν υπάρχει πίεση, ξέρουμε πως ο κόπος μας θα ανταμειφθεί και οφείλουμε να είμαστε έτοιμες ως ομάδα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
Για τους στόχους:
«Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι να είμαστε ανταγωνιστικές, να «παλεύουμε» στο παρκέ όλα τα παιχνίδια, αυτό κάναμε άλλωστε και πέρσι. Ως νεοφώτιστες στην Β’ ΕΣΚΑ, θέλουμε αρχικά να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να σώσουμε την κατηγορία νωρίς. Οι αθλήτριές μας στην πλειοψηφία τους είναι νεαρές, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστούμε πολλή δουλειά για να επιτευχθεί η ομοιογένεια αγωνιστικά και να φτάσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ στο επίπεδο που επιθυμούμε. Εχουμε την  υπομονή να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει το να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ και φέτος, αλλά είναι κάτι πολύ μακρινό για την ώρα, δεν υπάρχει κανένα άγχος για κάτι τέτοιο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο αλλά και στον εαυτό μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, να δούμε τι πετύχαμε».
Απο την περσινή άνοδο από την Γ’ στην Β’ Γυναικών: