Connect with us

Σας κοινοποιούμε την ενημέρωση που εστάλη από την Ε.Ο.Κ για το  Τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» Αγοριών (27-30/12/22):
Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλούνται οι αθλητές να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους, στα οποία και έχει σταλεί σχετικό email με τηλ. επικοινωνίας.

*Θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση προς το Γραφείο Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. ( eok-anaptyxiako@basket.gr ) για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και κυρίως για την μη συμμετοχή κάποιου αθλητή, που δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Τουρνουά.

“Το 37ο τουρνουά Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27-30/12 στο Τσοτύλι, με επικεφαλής τους Τεχνικούς Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή.

Θα συμμετάσχουν επίσης, ο σύμβουλος του Προγράμματος Ανάπτυξης Δημήτρης Διαμαντίδης και οι Περιφερειακοί Προπονητές, Γρηγόρης Γιασσάρης, Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Αλέξανδρος Άνθης, Δημήτρης Δανιήλ (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ), Στέλιος Χατζηιωάννου (ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ) και Μιχάλης Τσάικος (ΕΚΑΣΘ).

Στη διάρκεια  του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Οι αθλητές που έχουν επιλεχθεί από τους Ομοσπονδιακούς και Περιφερειακούς Προπονητές θα μεταβούν στο Τσοτύλι με πούλμαν της ΕΟΚ, που θα αναχωρήσουν την Τρίτη 27/12 από την Αθήνα  (ΣΕΦ – 07.00, ΟΑΚΑ – 08.00) και Θεσσαλονίκη (Καυτατζόγλειο 10.30), ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30/12, με ώρα αναχώρησης από το Τσοτύλι μεταξύ 14.00 και 15.00.

Δρομολόγιο:

Οι αθλητές της ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΣΕ θα επιβιβαστούν στο πούλμαν στο ΟΑΚΑ ώρα 08.00.

Όλοι οι αθλητές προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να επιβιβαστούν στα λεωφορεία θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Αρνητικό διπλό RAPID τεστ, COVID και γρίπης Α/Β που να έχει διενεργηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την ώρα επιβίβασης)
  2. Κάρτα υγείας αθλητή
  3. Συμπληρωμένο ιατρικό ιστορικό & Υπογεγραμμένη συγκατάθεση γονέα. Η φόρμα συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και μπορείτε να τη βρείτε εδώ:  https://rb.gy/77vovm

Επίσης κάθε αθλητής προτείνεται να έχει μαζί του τον παρακάτω εξοπλισμό:

  1. Κιτ προσωπικών ειδών:

α) Οδοντόβουρτσα –οδοντόκρεμα
β) Σαμπουάν-αφρόλουτρο-σφουγγάρι
γ) Νυχοκόπτης
δ) Αντισηπτικό χεριών

  1. Εσώρουχα –κάλτσες αθλητικές (4-5 ζευγάρια)
  2. 3-4 t-shirts
  3. 2-3 αθλητικά σορτς προπόνησης
  4. 1 ζευγάρι αθλητικές φόρμες
  5. 1 φούτερ
  6. Παπούτσια Μπάσκετ
  7. Παντόφλες
  8. Πυτζάμες
  9. Σακίδιο πλάτης
  10. Τσάντα για τα άπλυτα
  11. Μάσκα προστασίας (2)
  12. Πετσέτα μπάνιου –χεριών -προσώπου