Connect with us

Η Ε.Σ.Κ.Α με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με το Εμπορικό Πάρκο Smart Park, που θα στηρίξει την προσπάθεια των επίλεκτων αθλητών της Μικτής ΕΣΚΑ για τα κλιμάκια των 2007 και 2008, για έναν χρόνο.

Οι Μικτές Ομάδες Ε.Σ.Κ.Α που εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συμμετέχοντας τόσο στο Πρωτάθλημα Παίδων (οι γεννημένοι το 2008) όσο και στο Τουρνουά Ενώσεων που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. (και οι 2007 και οι 2008), έχουν πλέον ισχυρό «σύμμαχο» το δημοφιλές πάρκο.

Tο Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, σε μια έκταση 91 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 30 στρέμματα έχουν διαμορφωθεί σε χώρους πρασίνου. Στα 53.000 τ.μ. επιφανείας εμπορικών χώρων,φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brandnames) του λιανικού εμπορίου της χώρας.

Ύστερα από 10 χρόνια λειτουργίας υπό τη διαχείριση της REDS, το Smart Park έχει καθιερωθεί ως ένας ισχυρός εμπορικός προορισμός για τους κατοίκους της Αττικής με άνω των 6εκ επισκεπτών ετησίως.

Διακρίνεται για την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική του, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους του, τους άνετους και καταπράσινους διαδρόμους περιπάτου και τις υπαίθριες δραστηριότητες του. Σε συνδυασμό με τον θερινό κινηματογράφο, τα καταστήματα εστίασης και το πάρκο αναψυχής (playland), καθίσταται μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα.

Το 2019 το Smart Park έλαβε την διάκριση από το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ISCS) ως ένα από τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το Smart Park βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην Ένωση για την ανάδειξη και την προώθηση των νεαρών αθλητών (ηλικίας 14-16 ετών) που αγωνίζονται στο αθηναϊκό μπάσκετ, συμμετέχοντας στις Μικτές Ομάδες της, οι οποίες αποτελούν τον «προθάλαμο» της Εθνικής Ομάδας Παίδων.